4 ultieme #boxestoflow met elk een eigen thema:

 

+ Ga in ultieme relaxmode met de RELAXbox

+ Laat negatieve shizzle los met de RELEASEbox

+ Herlaad jezelf met energie met de RELOADbox

+ Kom tot exquisite selflove met de SELFLOVEbox

Aanbod

Live Sessies

Voor live therapie-/ coachingssessies kan je bij me terecht in Huis Wel-Zijn te Wilrijk.

Mijn agenda ziet er in de zomerperiode net wat anders uit dan anders. Ik spendeer wat meer tijd met de kids en ga ook zelf lekker opladen.

Je vindt mijn agenda via onderstaande knop.

Graag tot snel!

Online

Inspiratie

👈

"Nu richt ik me hoofdzakelijk op de moeders. Ik heb gemerkt dat wanneer zij goed weet wie ze is, waar ze voor staat en welke waarden ze heeft in het leven, dat dit een zeer positieve invloed heeft op het hele gezin. Zo zorgt ze voor stabiliteit, liefde en rust."

 

"Mijn gouden tip voor alle vrouwen is dat ze goed voor zichzelf moeten zorgen. Wanneer je eerst je eigen kannetje met zelfliefde vult, loopt dat vanzelf over en ben je ook een leuke moeder voor je kind(eren). Daarbij is dat een waardevolle les, omdat je hen zo een sterk voorbeeld geeft."

<script type="text/javascript">
(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo");
vgo('setAccount', '27745970');
vgo('setTrackByDefault', true);

vgo('process');
</script>