30 december 1986 om 5u55 zag ik voor het eerst het licht als Hanne Goeminne.

 

Nog steeds open ik iedere dag mijn ogen erop gericht meer LICHT binnen te laten, in mijn leven en in dat van iedereen rondom mij.

Licht onderscheidt zich van donker door dat het ons mogelijk maakt dat we zaken kunnen zien, die we voorheen niet zagen, toen we in het donker verbleven. Door mijn licht te laten schijnen in die donkere - onbewuste - hoekjes, wordt zichtbaar wat eerst in de obscuriteit en onwetendheid verkeerde. Het is enkel door het te 'zien' dat we er ook iets mee kunnen doen!

 

Dan is verandering of TRANSFORMATIE onvermijdelijk! Wanneer we het onbewuste naar het bewuste trekken om vervolgens bewuste keuzes te maken, is diepgaande verandering mogelijk. In de numerologie wordt 'transformatie' gesymboliseerd door het getal 555 (mijn geboorte-uur). Heerlijk toch!

Ik hou van die BETEKENISGEVING, ik hou van diepgang en VOORUITGANG vanuit 'stilte'. Ik wil van betekenis zijn en bijdragen waaraan ik waarde hecht. Enkele van míjn kernwaarden zijn Respect, Liefde, Authenticiteit, Persoonlijke Groei en Creativiteit.

Daaruit vloeien ook de kernwaarden van LivingMyFlow; BEWUST, LIEFDEVOL en VRIJ.

Ik wil mensen bewust maken van zichzelf, van hun troeven en ontwikkelingskansen. Ik doe dit op een liefdevolle, compassievolle, maar ook open en directe manier. ZO BEREIK JE VRIJHEID VANUIT WIE JE WERKELIJK BENT!
Zo kan jij (terug) aanspraak maken op jouw 'superkrachten' die je in volle potentie reeds bezat!

Wie je bent is niet afhankelijk van je omgeving, wàt je bent of wordt kan dat wel zijn. Ik heb zelf met scha en schande mogen leren om WIE IK BEN volledig te omarmen, want ik stond lang niet altijd waar ik nu sta. Als kleine hoogsensitieve meisje heb ik snel geleerd hoe me te gedragen om de liefde van belangrijke anderen te krijgen en te houden. Dit adequate gedrag slaat om in inadequaat en zelfs schadelijk, wanneer we te ver komen te staan van wie we werkelijk zijn. Dan stroomt níets nog; je bereikt niet wat je wil in het leven, je voelt je niet vervuld/ gelukkig. Hoewel je misschien 'uiterlijk' of 'objectief gezien' alles netjes op orde hebt, mis je die diepere vervulling en connectie met jezelf én met anderen. Nu kan ik die hoge mate van empathie en sensitiviteit bewust inzetten om anderen vanuit echtheid en liefde te spiegelen en hen te helpen groeien. Ik kan nu mijn eigen grenzen voelen en respecteren, wat ik anderen ook graag leer.

Soms moet je als mens behoorlijk 'botsen' om tot verandering te komen. En ook ik heb dat gedaan. Op mijn 30e had ik een zoon en een dochter (jaja, de koningswens), een mooi gerenoveerd huis in één van de mooiste straten van het centrum, ik was getrouwd, en had naar wat ik dacht de voor mij ideale job gescoord. Een jaar later zat ik thuis met een burn-out!!

En dat is eigenlijk een geschenk geweest, ik ben héél dankbaar voor deze periode. Het heeft me de kans gegeven om mijn leven te herschrijven. Ik ben diep naar binnen gekeerd en heb schil na schil afgepeld - en dat blijf ik doen - op zoek naar mijn ware zelf.

Soms dringen drastische keuzes zich op, zoals het beëindigen van een job of een relatie (been there), en steeds openen zich nieuwe deuren voor je - als vanzelf - wanneer je je eigen pad gaat volgen. Vaak lijkt het wel magisch! En het is ook die magie van het leven die me zo in extase kan brengen!

 

The ecstacy of LIFE itself ❤

The ecstacy of ME ❤

 

Ben jij klaar voor je natuurlijke ecstacy, 'gewoon' omdat je leeft naar wie je echt bent, omdat je jezelf voorop durft te stellen, omdat je jouw leven LEIDT?!    (niet lijdt!!)

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Wat achtergrond over mezelf:

Ik ben geboren en getogen in Wilrijk, het Geitendorp bij Antwerpen. In mijn vrije tijd ben ik als kind, tiener en twintiger steeds creatief bezig geweest, heb gesport en ben bij de scouts geweest. De 'kleine magie' van het leven ontvouwde zich voor mij vaak in de natuur, de bossen of de sneeuw. Daar vind ik nog steeds instant FLOW.

Als 17-jarige ben ik mijn hogere studies Bachelor Psychologie gestart aan de Lessius Hogeschool, om er in 2007 af te studeren als Bachelor in de Psychologie met afstudeerrichting Klinische. Vervolgens heb ik aan de K.U.Leuven mijn Masterdiploma Klinische en Gezondheidspsychologie (Kinderen en Jongeren) behaald in 2011, met een Erasmusjaartje in Sevilla in 2010. In 2012 zat ik opnieuw achter de schoolbanken op Thomas More om een postgraduaat Forensische Psychodiagnostiek en Counseling af te ronden in 2014.

Ik was toen reeds aan het werk als Crisismedewerker voor Crisisteam-18 binnen de Crisisjeugdhulp. Ondertussen worden mijn zoon °2015 en dochter °2017 geboren. En na haar geboorte startte ik als Psychologe bij het Mobiel Care Team.

In mijn tijd bij Crisis en Care heb ik mogen samenwerken met heel veel en heel verschillende gezinnen, op kortere en langere termijn. Dit heeft mijn - voorheen misschien bevoorrechte - blik op de samenleving enorm verruimd. Ik heb gigantisch veel geleerd over mensen, hun troeven en valkuilen, en over systemen. Wat me steeds opviel was dat een gezin snel zijn evenwicht kan hervinden wanneer de ouder - en nog meer de moederfiguur - stevig in zichzelf verankerd is. Wanneer een ouder aan het wankelen is - om welke reden dan ook - is het zwaar, zo niet onmogelijk om de flow voor het hele systeem te herstellen.

 

Naast mijn basisopleiding heb ik nog kortere cursussen gevolgd, onder meer deze:

 • Talking to The Chakra's - KES Academy Nederland mei 2024
 • Kundalini Yoga Teacher Training - Samadhi Yoga Ashram Rishikesh India 2023
 • Reiki 1&2 - Reikimaster Griet Gilliams 2022
 • Emotionele Expertise /NEI - Transsyst Seminars 2019
 • Mindvalley University 2019: 1 mnd-durende 'zomeruniversiteit' zelfontwikkeling (intuïtie, lifeplanning, innerlijke kracht, meditatie, persoonlijke groei...) + verscheidene van de e-courses
 • Call of the Heart – Holistic Dance Journey Weekend Intensive 2018 - Zola Dubnikova
 • Nieuwe Autoriteit - Emmaüs  2018
 • Reis van de Innerlijke Vrouw 2018
 • Suïcidepreventie - CGG 2013 & 2018
 • Mindfulness en Communicatie - Edel Maex 2015
 • Signs of Safety and Wellbeing 2013
 • School voor Zelfvertrouwen 2012
 • e-courses van o.a. Aurélie der Kinderen - Soulworx, Gabby Bernstein, Lou Niestadt, Sophie Latumaelissa-Dittmar, Marlou Volkerink

 

Al deze ervaringen hebben mijn visie vorm gegeven. Alleen wanneer je basis stevig is, kan je blijven groeien, en kan je ook zorgen voor anderen. Als je je beste zelf kan zijn, puur en onbezoedeld, dan STRAAL je werkelijk liefde uit!

When you do you, and I do me. There will be peace.

 

Ik help jou jezelf stevig te verankeren in jouw kern, te LEVEN NAAR JOUW KOMPAS!

 

Ben jij klaar om te groeien als jezelf?

Wil je de overbodige schillen - aangeleerd gedrag, onbewuste blokkades... - afwerpen om volledig in je licht te gaan staan?

Mag ik jou daarbij helpen? Het is een eer!